Filmer

Filmer & trailers A-Ö

ALL INCLUSIVE

En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin och struliga Tove. Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne.

Share

1;33
BT
Komedi
110 kr

DADDY´S HOME 2

 På fars dag har du möjlighet att ta med pappa på bio och se Daddy's Home 2 två veckor innan den ordinarie biopremiären. Dusty och Brad har bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys macho pappa och Brads känslosamma pappa och julfriden byts mot kaos.

Share

1:40
7 år
Komedi
110 kr

JUMANJI

Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personer som inte liknar deras egna personligheter alls. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna – det är att överleva.

Share

1;59
11 år
Äventyr
110 kr

JUSTICE LEAGUE 2D/3D

I JUSTICE LEAGUE tar Batman hjälp av sin nyfunna kamrat Diana Prince, mer känd som Wonder Woman, för att möta ännu större fiender. Tillsammans jobbar de effektivt för att bygga ett team av superhjältar. Trots detta unika team av hjältar med Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och The Flash så kan det redan vara för sent att lyckas rädda planeten från en storskalig attack. 

Share

2;00
11 år
Fantasy,Sci-Fi
110kr2D/135kr3D

MONKY

Frank, 11 år, hittar en dag en livs levande apa i familjens trädgård. Apan kallar de för Monky och med henne startar ett spännande och roligt äventyr för hela familjen. Men det går snart upp för dem att Monky inte är en vanlig apa och att det inte var en tillfällighet att hon dök upp just i deras trädgård. 

Share

1;48
7 år
Familj
85 kr

Mordet på Orientexpressen

Från mordgåtornas drottning Agatha Christie kommer nu Mordet på Orientexpressen. Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. 

Share

2;00
11 år
Deckare, Drama
110 kr

PADDINGTON 2

 När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven, en skurk som dessutom tycks vara en mästare i förklädnad.

Share

1;43
7 år
Familj
85 kr

SOLSIDAN

 En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov.

Share

1;44
Komedi
BT
110 kr

STAR WARS; The Last Jedi 2D/3D

 Den episka Skywalker-sagan fortsätter när hjältarna från The Force Awakens ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna.

Share

2;30
11 år
Sci-Fi
120kr2D/145kr3D

SUBURBICON

Suburbicon är en fridfull, idyllisk förort med fina hem och välskötta gräsmattor...  Men under den lugna ytan maskerar sig en störande verklighet, eftersom pappan och maken Gardner Lodge måste navigera i stadens mörka del av förräderi, svek och våld. Det här är en berättelse om mycket bristfälliga människor som gör mycket dåliga val.

Share

1;44
15 år
Deckare, Komedi
110 kr

The Greatest Showman

P.T Barnum var en amerikansk visionär som från ingenstans lyckades skapa en spektakulär show som fängslade människor runt om i hela världen.

Share

1;44
11 år
Biografi, Drama, Musikal
110 kr

Tjuren Ferdinand

Den klassiska berättelsen om den stora tjuren med ett stort hjärta, som hellre luktar på blommor än stångas med de andra tjurarna.

Share

1;48
7 år
Animerat,Familj
85 kr

Trollvinter i Mumindalen

Det är vinter i Mumindalen, men Mumintrollet vill inte gå i ide, han vill undersöka vintern. Snart upptäcker han att märkliga varelser går omkring i den midvintermörka snön och verkar vänta på en märklig och efterlängtad gäst. Gästen kallas för Julen och ivrig får Mumintrollen lära sig allt om den fantastiska juletiden.

Share

1;20
BT
Familj
85 kr