Filmer

Filmer & trailers A-Ö

BILAR 3 2D/3D (sv.tal)

När den legendariske Blixten McQueen blir omkörd av en ny blixtsnabb generation racers befinner han sig helt plötsligt utestängd från den sport han älskar. För att komma tillbaka in i matchen får han hjälp av en ung och tävlingsinriktad racertekniker, Cruz Ramirez, som även hon har sin egen plan för att vinna. 

Share

1;49
7 år
Animerat
85kr2D/110kr3D

BIO KONTRAST! Citizen Schein

23/10 kl.19
24/10 kl.19 

Share

2;20
15 år
Drama
65 kr

BLADE RUNNER 2049

Trettio år har gått sedan sist. En ny blade runner – Los Angeles-polisen K (Ryan Gosling) – avslöjar en sedan länge begravd hemlighet med potential att rasera det lilla som nu återstår av samhället. K:s avslöjande leder honom ut på en jakt efter Rick Deckard (Harrison Ford), en tidigare blade runner som varit försvunnit i tre decennier.

Share

2;43
15 år
Sci-Fi
120 kr

DET

Plötsligt lamslås den lilla staden Derry i amerikanska delstaten Maine av skräck när flera barn mystiskt börjar försvinna. Några barn får möta sina största rädslor, när de hamnar i den onda clownen Pennywise sällskap, vars historia som mördare sträcker sig långt, långt bakåt i tiden. 

Share

2;15
15 år
Skräck
110 kr

EN KVÄLL SOM GÖR SKILLNAD

ALLA INTÄKTER DENNA KVÄLL GÅR TILL KAMPEN MOT BRÖSTCANCER
-vi bjuder på bubbel till minglet
- BHaget visar nyheter

 

Share

100 kr

GEOSTORM 2D/3D

 Jorden och alla dess invånare står inför ett stort hot. Efter en rad oförutsägbara naturkatastrofer kommer världens ledare fram till en plan att skapa ett satellitsystem som kan hålla klimatet i schack och människorna trygga. Men något går riktigt snett då nätverket som skulle skydda jorden i stället attackerar den. Tiden är knapp innan en geostorm sveper undan allt, och tar befolkningen med sig.

Share

1;49
11 år
Action
110kr2D/135kr3D

Happy Death Day

Collagestudenten Tree tvingas gång på gång återuppleva dagen hon mördas. Detaljerat och med samma plågsamma slut repeteras hennes sista timmar i livet. För att få ett slut på denna terror måste hon lyckats identifiera sin mördare.

 

Share

1;36
15 år
Skräck
110 kr

HOME AGAIN- Kärleken flyttar in

Alice Kinney (Reese Witherspoon) är nyseparerad och beslutar sig för att flytta tillbaka till hemstaden Los Angeles med sina två döttrar. Under en blöt utekväll på sin 40-årsdag möter Alice tre unga aspirerande filmmakare i behov av bostad. Hon går med på att låta killarna bo i hennes gästhus tillfälligt, men hennes oväntade nya familj och nya romans får ett abrupt avbrott när hennes ex-make dyker upp.

 
 

 

Share

1;37
BT
Komei
105 kr

My Little Pony;The Movie

Äntligen kommer filmen med de omåttligt populära hästarna till biograferna! När en mörk kraft hotar Ponyville och Mane 6 tvingas ut på en resa till utkanten av Equestra för att rädda sitt älskade hem. Under resans gång träffar de på nya vänner och ställs mot farliga prövningar.

Share

1;39
7 år
Animerat,Familj
85 kr

SNÖMANNEN

 Snömannen är den första av Jo Nesbøs romaner om polisen Harry Hole som blir film.

Share

2;00
15 år
Deckare, Drama
105 kr

STAR WARS; The Last Jedi 2D/3D

 Den episka Skywalker-sagan fortsätter när hjältarna från The Force Awakens ansluter sig till de galaktiska legenderna i ett storslaget äventyr som avslöjar Kraftens uråldriga mysterier och chockerande sanningar från det förflutna.

Share

2;30
11 år
Sci-Fi
120kr2D/145kr3D

The Lego Ninjago Movie 2D/3D (sv.tal)

 I kampen för att rädda Ninjago-staden tvingas den unge ninjan Lloyd att jobba tätt ihop med sina vänner som alla är både hemliga ninja-krigare samt LEGO-mästerbyggare. Tillsammans och ledda av kung fu-mästaren Wu måste de besegra den ondskefulle krigsherren Garmadon.

Share

1;42
7 år
Animerat,Familj
85kr2D/110kr3D

Victoria och Abdul

Det här är berättelsen om en oväntad vänskap, uppstånden under de senare åren av drottning Victoria av Englands styre. 

Share

1;52
BT
Drama,Biografi
105 kr

Vilken jävla cirkus

 Hugo har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs stora kärlek Agnes. Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst mot marken, svimmar av, och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn! 

 

Share

2;20
15 år
Action/Äventyr
110 kr