Filmer

Filmer & trailers A-Ö

All eyez on me

 Det här är historien om Tupac Shakur, den legendariske rapparen, poeten, skådespelaren och revolutionären, som har sålt mer än 80 miljoner album över hela världen, vilket gör honom till en av de bäst säljande artisterna genom tiderna.

Share

2;21
15 år
Drama, Biografi
110 kr

Baywatch

Mitch Buchannon och hans nyanställde, yngre kollega, den kaxige Matt Brody försöker tillsammans sätta dit ett kriminellt gäng som slagit klorna i kuststaden där de båda arbetar som livräddare på stranden. Seth Gordon (Horrible Bosses) har regisserat denna filmatisering av klassiska TV-serien Baywatch.

Share

1;56
11 år
Komedi
105 kr

DUMMA MEJ 3 2D/3D (sv.tal)

. I DUMMA MEJ 3 får vi möta en ny figur, skurken Balthazar Bratt, en före detta barnstjärna som nu vuxit upp och blivit besatt av karaktären han spelade på 80-talet.

Share

1;30
7 år
Animerat,Familj
85kr2D/110kr3D

Ingenting och allting

En tonåring som levt ett skyddat liv på grund av att hon är allergisk mot allt, faller hejdlöst för grannpojken.

Share

1;36
11 år
Drama,Romantik
105 kr

Pirates of the Caribbean-Salazars Revenge 2D/3D

Kapten Jack Sparrow är återigen jagad av sin gamla nemesis, den skräckinjagande Kapten Salazar. Salazar tänker förgöra varenda pirat på haven och Kapten Jacks enda hopp om överlevnad är att försöka hitta Poseidons mytomspunna treudd, en kraftfull klenod som ger ägaren total kontroll över haven.

 
 

 

 

Share

2;09
11 år
Äventyr
110 kr

ROUGH NIGHT

Det här är berättelsen om fem college-vänner som efter 10 år återförenas för en vild möhippa i Miami. Deras hårda festande tar en våldsamt underhållande vändning när de råkar döda en manlig strippa. Under tiden de försöker klara upp situationen tar deras kväll ytterligare några oväntade vändningar, vilka i slutändan för dem närmare varandra mer än någonsin.

Share

1;41
11 år
Komedi
105 kr

Spider-Man Homecoming 2D/3D

 

 Fortfarande exalterad över sin upplevelse med the Avengers återvänder Peter hem till sin moster May, under sin mentor Tony Starks uppsikt. Han försöker återuppta sina dagliga rutiner, men kan inte riktigt släppa tanken på att få uträtta nya hjältedåd. 

Share

2;14
11 år
Sci-Fi
105kr2D/125kr3D

THE MUMMY 2D/3D

Den egyptiska drottningen Ahmanet väcks ur sin eviga vila för att hämnas på den värld som på ett orättvist sätt tog hennes liv. Med sig ur graven tar hon en ilska och ett hämndbegär som fått tryckkoka i en gravkammare i tusentals år. 

Share

1;50
15 år
Action, Fantasy
105 kr

TRANSFORMERS 5 2D/3D

I TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT kommer de jagade att bli hjältar, och hjältar byta sida. Enbart en värld kommer att överleva: deras, eller vår egen. Människan ligger i krig med Transformers, och Optimus Prime är försvunnen.

Share

2;30
15 år
Sci-Fi/Action
110kr2D/135kr3D

Wonder Woman 2D/3D

Innan hon blev Wonder Woman var hon Diana, prinsessa av Amazonerna, tränad att bli en oövervinnerlig krigare. Hon är uppvuxen på en skyddad paradisö men när en amerikansk pilot kraschar där och berättar om en massiv konflikt som härjar i världen utanför lämnar hon ön. Diana lämnar sitt hem, övertygad om att hon kan stoppa hotet. 

Share

2;13
11 år
Action,Äventyr
105kr2D/125kr3D